# ΗΜ/ΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
1 25-09-2022 21:57:39 kzavitsas επαναλειτουργία φαναριού και διάβασης πεζών επί της Λεωφ. Κηφησιάς μεταξύ οδών Σπάρτης και Κρήτης
Το φανάρι είναι απαραίτητο για τους πεζούς καθώς η διέλευση της Κηφησιάς στο σημείο είναι επικίνδυνη, και δεν υπάρχουν φανάρια σε κοντινή απόσταση. Επίσης στο σημείο δεν υπάρχει ράμπα για αναπηρικά/ βρεφικά καρότσια.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2 25-09-2022 21:51:05 kzavitsas Μείωση σε μια λωρίδα κυκλοφορίας της Τατοΐου μεταξύ των Αριστίδου και Παύλου μιλά.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3 14-09-2022 16:17:35 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Στην ευρύτερη περιοχή του ΚΑΤ δεν υπάρχει καμία κουνια-παιδικη χαρα η οποία να εξυπηρετεί τον μεγάλο ογκο παιδιών που διαμένουν με αποτέλεσμα γονείς και παιδιά καθημερνά να αναγκάζονται να κινούνται ειτε προς αλλους δήμους ειτε προς άλλες κονίες. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και σε επικοινωνία με παρα πολους γονείς μαζεύονται υπογραφες για να κατατεθεί εντονο το πρόβλημα στο δημαρχο. Υπάρχει ένα μικρό παρκο με την ονομασία ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ το οποίο αντί να διαμορφωθεί για να φιλοξενεί γονεις και παιδιά σε μια νεα σύγχρονη παιδική χαρα, φιλοξένει μονο αδέσποτους σκύλους- σκουπίδια. Πραγματικά στο κομμάτι της παιδικής χαρας ο δήμος εχει μείνει παρα πολύ πισω, με εγκαταλειμμένες κούνιες, βρόμικες και επικίνδυνες.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4 09-01-2022 20:09:23 Symeon Sidiropoulos Τροχονόμευση στο Δήμο Κηφισιάς
Ανεξέλεγκτη η κυκλοφορία στους δρόμους του Δήμου. Τα όρια ταχυτήτων δεν τηρούνται, ούτε ελέγχονται.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ